Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

UITNODIGING SYMPOSIUM WIJN & MARKETING 2009

< terug

10 juli 2009

Geachte wijnprofessional,

Op maandag 28 september a.s. organiseert het Productschap Wijn voor wijnimporteurs en vakpers de 4e editie van het Symposium Wijn & Marketing. Dit symposium is hét openingsevenement van de Nationale Wijnweek 2009 en zal plaatsvinden in het World Forum in Den Haag. Hoofdsponsor van het symposium is JF Hillebrand Global Beverage Logistics.

Thema "Verbinding":

Het Symposium Wijn & Marketing 2009 staat in het teken van "Verbinding". De verschillende sprekers gaan vanuit hun eigen specialisme in op de thematiek.  Zij inspireren met praktijkvoorbeelden van buiten en binnen de wijnbranche. Na afloop van het symposium kan iedere bezoeker met de opgedane inspiratie de eigen aanpak en activiteiten in breder perspectief bekijken. Het dagprogramma biedt voor iedereen in de Nederlandse wijnhandel interessante aanknopingspunten. Deelname aan het symposium is van toegevoegde waarde voor grote en kleine wijnimporteurs, agenten en wijnhandelaren, grootwinkelbedrijf en wijnspeciaalzaken, vakpers en journalisten. Klik hier voor meer informatie over het thema "Verbinding".

Voelt u zich verbonden met de onderwerpen wijn en marketing? Meldt u dan aan voor het Symposium Wijn & Marketing op 28 september 2009!

Dagindeling:

Naast de plenaire presentaties vinden marketing parallelsessies in groepsverband plaats. U kunt twee van de drie aangeboden sessies bijwonen. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke sessies u wilt bijwonen. We zullen in de planning zo veel mogelijk rekening houden met uw voorkeur. Tijdens het symposium zullen voor de eerste keer de "Productschap Wijn Marketing Awards" worden uitgereikt. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door JF Hillebrand Global Beverage Logistics en Rabobank International. De dag wordt in goede banen geleid door dagvoorzitter Egbert Jan van Bel, hij is tevens verantwoordelijk voor de key note presentatie in het middagprogramma.

Programma:

9.30-10.00 uur

Ontvangst

10.00-10.05 uur

Opening door Theo Meijer, voorzitter Productschap Wijn

10.05-10.15 uur

Inleiding dagprogramma door dagvoorzitter Egbert Jan van Bel, schrijver van marketing en managementboeken

10.15-11.15 uur

Resultaten nieuw marktonderzoek "Beleving van wijn door verschillende generaties wijndrinkers"door Goos Eilander, directeur van onderzoeksbureau Trendbox BV

11.15-12.00 uur

Sociaal-culturele trends en de wijnbranche: theorie & praktijk door Thimon de Jong, research director van trendinterpretatiebureau TrendsActive

12.00-12.30 uur

Bekendmaking en uitreiking "Productschap Wijn Marketing Awards 2009" door Kitty Koelemeijer, voorzitter vakjury "Productschap Wijn Marketing Awards 2009"

12.30-13.30 uur

Gezamenlijke lunch

13.30-14.55 uur

Marketingcases

Parallelsessies van drie bevlogen sprekers. U kunt twee van de drie onderstaande sessies bijwonen. Geef uw voorkeur aan bij inschrijving.

Thema's:

  • Jong volwassenen & wijn
  • Koffie & wijn
  • New media & wijn

14.55-15.15 uur

Fruity break

15.15-16.00 uur

Key note presentatie "Klantenbinding"door Egbert Jan van Bel

16.00-16.10 uur

Dagafsluiting door dagvoorzitter Egbert Jan van Bel

16.10-18.00 uur

Napraten en netwerken onder het genot van een glas wijn

Inschrijving en kosten:

Inschrijven voor het Symposium Wijn & Marketing 2009 is noodzakelijk, dit is vanaf heden mogelijk. Schrijf u tijdig in, want het aantal plaatsen in beperkt.

De toegang voor het symposium is kosteloos voor 2 deelnemers per wijnbedrijf dat geregistreerd is bij het Productschap Wijn. U heeft ook de mogelijkheid om één van uw leveranciers in te schrijven als deelnemer. Voor elke volgende deelnemer wordt een bijdrage gerekend van 75 euro.

U kunt zich tot 31 augustus a.s. bij ons inschrijven voor het Symposium Wijn & Marketing 2009. Klik hier voor het inschrijfformulier en hier voor een uitgebreide beschrijving van het programma en de gastsprekers. Medio september ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van uw inschrijving, het definitieve programma en een routebeschrijving.

Wij ontmoeten u graag op maandag 28 september a.s. in Den Haag.

Met vriendelijke groet,

Josée van Rooij