Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

Uitgave WIC Magazine "Op reis naar wijn"

< terug

9 maart 2007

Geachte wijnprofessional,

Van maandag 1 tot en met zondag 8 oktober wordt de Nationale Wijnweek 2007 gehouden.

In het kader van de Nationale Wijnweek zal het Wijninformatiecentrum dit jaar wederom, bij genoeg belangstelling, het WIC magazine uitgeven. Vorig jaar verscheen dit in een oplage van maar liefst 50.000 exemplaren. Het magazine staat dit jaar in het teken van "Op reis naar wijn". In het magazine worden verhalen opgenomen over wijnstreken in en buiten Europa met leuke tips over hotels en restaurants in de regio. De kopij wordt geleverd door bekende Nederlandse wijnschrijvers.

De kostprijs van het magazine bedraagt 50 eurocent per magazine exclusief 6% BTW. Op de cover van het magazine wordt een verkoopprijs geprint van 3,95 euro.
U kunt het uw relaties aanbieden vanaf 1 oktober 2007.

Wij bieden u t.z.t. de gelegenheid om de bestelde pakketten bij ons op te halen. Indien u de pakketten per post aan huis wilt laten bezorgen dan worden u verzendkosten in rekening gebracht.

Bij een bestelling vanaf 2500 WIC magazines of meer kunt u uw logo op de achterzijde van het magazine laten indrukken. De kosten hiervoor bedragen 250 euro exclusief 19% BTW.

Bestellingen vanaf 10.000 WIC magazines worden door de drukker op Europallets gratis aan huis bezorgd.

Met het bijgevoegde machtigingsformulier kunt u de WIC magazines bij ons bestellen. In verband met de planning verzoeken wij u vriendelijk dit vóór 1 juni a.s. te doen. Wij verzoeken u het formulier volledig in te vullen, te ondertekenen en aan ons te retourneren. Adres: Productschap Wijn, Antwoordnummer 47, 2501 VK DEN HAAG, Fax: 070 370 8408.

In de eerste mailing van de Nationale Wijnweek 2007 medio april zullen wij speciaal aandacht besteden aan het WIC Magazine "Op reis naar wijn". Organiseert u een leuke actie in de wijnweek, laat het ons weten! Wij zullen uw actie/evenement aan een breed publiek communiceren via www.nationalewijnweek.nl en www.wijninfo.nl.
Heeft u nog vragen aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, telefoon: 070 3708437, e-mail: pw@wijninfo.nl.

Met vriendelijke groet,

Josée van Rooij
PR & Communicatie

BESTELFORMULIER WIC MAGAZINE Machtiging invul.doc (48 kB Word)