Nationale Wijnweek

De Nationale Wijnweek

Herinnering Symposium Wijn & Marketing 2007

< terug

31 juli 2007

Geachte wijnprofessional,

Op maandag 1 oktober a.s. organiseert het Productschap Wijn voor wijnimporteurs en vakpers de 2e editie van het Symposium Wijn & Marketing. Dit symposium is hét openingsevenement van de Nationale Wijnweek 2007 en zal plaatsvinden in het World Forum Convention Center te Den Haag. Hoofdsponsor van het symposium is JF Hillebrand Global Beverage Logistics.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Heeft u zich al ingeschreven voor het symposium, dan kunt u deze herinnering als niet verzonden beschouwen.

Thema symposium:

Het symposium staat dit jaar in het teken van ‘marketing in het distributiekanaal'. Daarbinnen komen trademarketing, horeca, nieuwe media en consumentengedrag aan bod. Met deze thema's biedt het dagprogramma voor iedereen in de Nederlandse wijnhandel interessante aanknopingspunten.

Programma:

Tijdens het symposium worden de bovengenoemde thema's in de diepte behandeld tijdens plenaire presentaties, marketingworkshops en paneldiscussies. De discussies worden in goede banen geleid door de dagvoorzitter, in de persoon van tv-presentatrice én wijnliefhebber Astrid Joosten.

Voor een uitgebreide toelichting op het programma klik hier.

Inschrijven en kosten:

De toegang voor het symposium is kosteloos voor 2 deelnemers per wijnbedrijf dat geregistreerd is bij het Productschap Wijn. U heeft ook de mogelijkheid om één van uw leveranciers in te schrijven per deelnemer. Voor elke volgende deelnemer wordt een bijdrage gerekend van 75 euro.

U kunt zich tot 31 augustus a.s. bij ons inschrijven voor het Symposium Wijn & Marketing 2007. Klik hier voor het inschrijfformulier. Medio september ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging van de workshops waar u voor bent ingedeeld, een definitief programma en een routebeschrijving.

Wij ontmoeten u graag op maandag 1 oktober a.s. in Den Haag.

Met vriendelijke groet,

Josée van Rooij